If I go crazy then will you still Call me Superwoman?

Azi m-am lăsat influenţată de nivelul scăzut de răbdare din privirea colegei mele de apartament şi am pornit cu hârtia, strânsă inestetic în bucătărie, spre centrul de colectare din capătul străzii.

Dar pentru că m-am hotărât în gând că vreau să fiu Superwoman în ciuda semnalelor negative din comunitate, m-am chinuit să înfig cutia în coşuleţul de la biţă... da, Batmobilul meu are coşuleţ şi mă ajută mai mult psihologic să scap de kilele acumulate dintr-o relaţie dezastruoasă a curului cu scaunul de birou.

Şi m-am târât astfel printre tiruri, ca să evit cioburile de pe trotuar, până la Libertatea,. Mă gândeam autoironic la cei care s-au refugiat în lumea lor şi arată ciudat pentru restul societăţii- m-a pufnit râsul... ceea ce oricum nu a ajutat la imaginea de ansamblu...

În curte la Libertatea, un plictisit se uita cu ură la mine că-i dau de lucru. M-a bucurat faptul că nu numai eu îi făceam profit patronului, ci şi un nene care îşi valorifica toată arhiva de ceva, cu tot cu dosare. I-am încredinţat lui nenea şi cutia mea, iar el a început să clipească cu gândul la un profit substanţial de pe urma cutiilor mele de tampoane, becuri, ouă, 3-4 ziare şi oferte Real... sper să se bucure încă!

Am plecat de acolo cu zâmbetul pe buze, fără să ştiu exact de ce şi mi-a venit în minte proiectul Let"s do it, Romania! şi am început să visez la motive să rămân, totuşi, în ţară. Mi-a trecut repede în timp ce îmi urcam biţa pe trotuar şi din spate m-a plesnit un "Ui şi la asta" din partea unor piţipoance colorate din generaţia liceană.

Apoi m-am chinuit să trec de alţi coloraţi pe un trotuar mai puţin spart decât strada şi mi-am luat o "Pe trotuar stau eu! Tu ce cauţi aici?" şi m-am întrebat şi eu acelaşi lucru...

EU CE CAUT AICI?

3 zi si tu ceva!:

ioana spunea...

eu sunt convinsa ca toti erau de fapt suparati ca nu ii lasi sa te pupe'n dos...

aaa! si eu zic ca esti prea buna pentru tara asta. de fapt pentru oamenii din ea... ca tara saracuta inca e frumusica... pacat ca e locuita :(

Anonim spunea...

Cristina, ti-am citit aproape toate posturile. Ai talent la scris, si mi-ar face placere sa iti citesc si cartile, daca la un moment dat te-ai apuca serios de treaba.
Cu toate astea, mi-as fi dorit sa nu fi avut ocazia sa te cunoscut asa cum esti tu: infatuata, egoista, limitata la mica ta lume ipocrita, de unde scuipi seminte in capul trecatorilor, oricare ar fi acestia.

evil.me spunea...

@Ioana ce e bun sau rau o sa-ti zica Anonimul asta... eu pur si simplu nu ma potrivesc :)

@Anonim asa e... nasol cand viata bate filmul, nu? sa-nteleg ca ai coji in cap? te-ai gandit si la varianta ca ti le meriti? :))

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter