cum se amesteca solzisori de ceapa rosie cu ineluse de usturoi si cubulete de vitica intr-o simfonie geometrica unsa cu ulei de masline...
sar imediat si cerculetele de morcovi si se ineaca toate in balta de vin rosu de casa...
le mai deranjez cu lingura, cat sa nu adoarma pe fundul oalei si le las sa bulbuceasca vesele, cu piper, boia dulce, ceva pasta de ardei iute, cimbru, un pic de curry pt fani si o conserva de rosii in sos...
dupa o ora si ceva de salivat se trantesc pe farfurie niste cartofi fierti stropiti cu oregano si busuioc si langa se aseaza obosit gulasul
La ataaaaaaaaaaaaaaac!
7 zi si tu ceva!:
tulai marie ca vreu si io!!!
nu facem livrari la domiciliu, decat daca invitati bucatarul la pension si-i dati ingredientele... :D
stricasi vinul degeaba :(
taci si miroase-i picioarele inginerului tau... lasa gurmanzii in pace!
Nu miroase, ca se spala la pranz in chiuveta de la toaleta.
eu n-ar trebui sa mananc acum, dar prea mi-ai facut pofta cu gulasul asta... ma duc sa vad ce gasesc prin frigider :)
mancatul pe stomacul gol dauneaza grav foamei!
Trimiteți un comentariu