draga Mosule,

Este inutil sa te mint cu promisiuni de cumintenie, stim cum functioneaza chestia asta, asa ca sa zicem ca ne-am facut fiecare treaba... de acord?

Mai tii minte cand stiam ce-mi doresc? Acum ceva ani, cand ma mai chinuiam sa-mi placa poeziile si sa le recit cu farmec peltic, printre dintii nou-nouti... si-ti ceream carti si portocale... Eu nu mai tin minte ce-mi aduceai, dar stiu ca eram incantata de sonerie si ma incerca asa un fior de nerabdare pana se hotarau ai mei sa impodobim bradul... si ma enervau colindatorii ca intarziau procesul de despuiere a cadourilor. Da, da... cam pe atunci!

Anul asta vreau sa-mi aduci sentimentul ala. Fara ambalaj, fare sonerie, fara poezii. Lasa-l pe covor in fata usii, ca ma prind eu! Promit sa am grija de el si sa-l folosesc in fiecare zi cu moderatie, sa nu-l termin din prima luna.

Anul asta vreau sa stiu ce vreau! Am zis!

Hai, pupici, lugu-lugu!

3 zi si tu ceva!:

ionut spunea...

asa e ca ti-e pofta de niste portocale cu paine? si sa pui si sifon peste vinul ala ca e cam tare :)))

ionut spunea...

futu-i bradu ma-sii !!!!! si instalatia !!!

MAMA spunea...

Dacă incepem acum să dezvăluim marelui public descântecele inginereşti... nu stiu dacă vor mai avea efect! Atentie! Să nu afle lumea ce formule utilizează inginerii pentru succesul actiunilor lor gospodăreşti!!!

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter