ai vazut o Mitzi Pitzi nefericita?

desigur, prin mintea unei Mitzi Pitzi trec multe ganduri sinucigase daca prietena cea mai buna are un nou "ubit" cu tractor mai stralucitor.

sunt probleme in viata pe care o MP sau oricine din anturajul sau nu o sa le traiasca. in schimb, alte probleme sunt fabricate pentru ca prea multa liniste sufleteasca aduce ghinion. viata este o lupta continua chiar si pentru MP. si ca sa iesi cu fruntea sus, trebuie sa stai in alerta 24 din 24.

instinctele de fiara se ascut la cumparaturi si cea mai mare provocare este confruntarea cu alta felina in fata singurei perechi de jeansi stilistic rupti, cat sa impartaseasca oricui este interesat, parti intim dezvaluite. Este bine pentru o MP sa-si ascuta instinctele pentru confruntari mai serioase, cum ar fi o paruiala pe cinste, cu alta pitipoanca pe care a surprins-o facandu-i avansuri in disco Barbatului EI. Este la fel de important pentru MP sa stie sa lase de la ea: "ia-i tu, fata, ca mie nu-mi place Guci. e fumat!".

Mitzi se antreneaza de mica pentru o viata lipsita de griji. Nu va ganditi la bani. Nu banii aduc fericirea. Lucrurile aduc fericirea. Poti deveni o MP de elita cu putini bani. Dar pentru asta trebuie sa muncesti de doua, chiar trei ori mai mult. Important este sa vrei si sa depui eforturi! Mama unei MP isi va sustine lumina ochilor cu descoperiri de cont, rugaminti fierbinti la sotul sau, care va face ore suplimentare, toate pentru o MP de succes.

Cum se masoara succesul unei MP? In titluri de Miss, inimi de jmecheri frante, apoi bani, drumuri la Mamaia si Iegipt, invitati aruncatori de Euroi in formatia lui Gutza la nunta de vis...

De ce sa fie Mitzi Pitzi nefericita?

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter