internetul te face mai destept

la 6 jumate am, duminica, alergam spre sediul consulatului Onorific al Romaniei, la Stuttgart, sa fiu sigura ca am facut tot posibilul sa nu-l vad pe Geoana cu casca in urechi 5 ani de zile...

pe la 6 pm, pe un w-lan mocca in Nurnberg, dadeam refresh la hotnews care updata rezultatele exit-pollurilor trustuite si imi dadeau lacrimile la gandul ca ma intorc in tara sa traiesc 5 ani de menstruatie semi-politica...

pe la 10 noaptea, m-a sunat un prieten sa-mi spuna ca avem o tara cu doi presedinti... intrucat in presa straina, din care imi traducea el, scria cum ambii candidati se bucura de victorie, ce-i drept din surse diferite.

azi m-am intors la netul meu de doi centi [care face tot cat doi bani, dar se lucreaza in alta valuta aici] si m-am distrat maximal pe site-ul catavencilor ! [btw, daca e subliniat, inseamna ca am pus linkul catre articolul care m-a facut sa rad... nu am adwords pe blog... nu traiesc din reclame... deocamdata :)]

si daca tot ne dam pe net, m-am uitat la cum a votat diaspora majoritar pe Base sau impotriva lui Geoana... si m-am gandit la cat de mare e coincidenta ca sursa de informare a diasporei e internetul... ala mai putin trustuit... ma rog, in Africa nu e atata net... de aia l-au votat pe Geoana 3 din cei 5 votanti... dar sa fim seriosi: cine se uita in gura antenelor in afara granitei?

si da: internetul te face mai destept, daca esti atat de inspirat sa inchizi televizorul! ;)

5 zi si tu ceva!:

Victor spunea...

Doar ca sa inteleg, de ce l-ai votat pe Basescu, spune-mi cateva motive, dar nu ce ai vazut pe afise ;)

evil.me spunea...

hihi... nu am vazut niciun afis...
mi-a placut cand l-a batut pe copil!
daca ma intrebi, ori ai votat cu geoana, ori deloc... tu ce motive ai avut?

victor spunea...

nu dar asta este raspunsul constant primit de la orice simpatizant Basescu.


Nu sunt un fanatic politic nu tin cu nimeni dar mai mult de toate l-am votat in 2004 dar nu l-as mai fi votat acum.

Nu, nu este normal sa loveasca un copil, chit ca intr-o gluma urbana de rebel impotriva sistemului pare trendy, maine, omul cu ceafa lata dintr-un mercedes SKlass iti va da una peste ceafa in Romania si totul va fi ok. Inclusiv daca este beat.

Este ok sa fi deconectata de la Romania si sa NU vezi cum Basescu conduce (realmente conduce) tara de 2 luni (cu un guvern interimar ce trece FARA PROBLEME orice decizie) dupa inca vreo 8 in care a condus cu comunistii cotra carora ai votat.

Imi intelegi frustrarea? (chit ca nu sunt frustrat prea des)

Eu vreau guvern, eu traiesc in problema creata de basescu cu forfetaru, tva-ul la benzina si incompetenta generala din discursul economic.

El nu are legatura cu economia dar se implica activ... el doar face intradevar super buna caterinca ;)

evil.me spunea...

eu am vazut miscare din 2004 pana acum. prefer agitatie in care media vuieste de declaratii mai mult sau mai putin reale, decat o liniste confortabila din care te trezesti in curul gol.
mi se pare nesimtit de suspect cum cei care au dospit bine in guvernarile socialiste il transforma pe Basescu in dictator.
call me sentimental, dar imi place galagia!

tovarăşu' spunea...

eh, după vreo două luni o să fie linişte ... antenele n-o să mai existe ca şi realitatea. S-au opus şi acuma vin vremuri grele. Vom fi iarăşi fără guvern, statul o să-nceapă să dea faliment, etc, etc. Şi evident, că politicienii îs de vină şi televiziunea! Nu faptul că băse face ce vrea în ţara asta.

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter