cum au lasat-o tiganii desculta si pe Madonna

Urmand exemplul lui Obama, Madonna isi asterne cu grija propriul presulet rosu care s-o calauzeasca pana la Nobelul pacifist. Si ca o sfanta incontestabila s-a gandit sa paseaca incaltata doar in tatuaje, ca asa a vazut pe Discovery ca umbla copiii africani. Propria campanie de auto-nominalizare la ravnitul premiu o face de mana, in pauzele dintre cantari, de doua ori pe zi, dupa gargara traditionala cu ou de bibilica domesticita. Ecologista lu' tata! sa nu cumva sa mai consume doi kilobitzi pe laptop, ca si-asa isi musca buza pentru kilele de lumini puse special in dunga, sa nu i se vada ridurile si celulita cand se craceste pe scena.

A ajuns prin august la capitolul strategie si si-a propus sa profite de spontaneitate. Asa ca in timp ce se cracea prin capitala Rromaniei, Budapesta, a zis sa arunce pastila cu tiganii. Ca pe aeroport in Londra a induiosat-o un puradel cu ochii mari care a intrebat-o daca nu-l ia si pe el in formatie, sa-i tina de palarie prin fata scenei si sa faca fifti-fifti ciubucu'!

Suprinzator, romanii au primit-o cu urale. Ce spectaculoasa este aceasta diferenta culturala care coloreaza Europa- de exemplu, la ea acasa, uralele romanilor ar fi fost interpretate negativ... dar iata cum ai mereu ceva de invatat despre cei de langa tine!

Inventivi si spontani romanii astia! Cand le-a zis ca e bine sa faca si ei ceva pentru tigani, cineva a si aruncat cu un pantof pe scena! Minunata idee! Facem licitatie de pantofi! Facem bani si ii dam pe strada la puradei, sa are si Mertzanu lu bulibasa ce consuma!

Asa ca data viitoare cand te duci in targ si tipa piranda dupa tine sa-ti vanda sandalele lu' Madonna, s-o crezi pe cuvant ca sunt "da Di(h)or"! Si sunt aia pe care trebuia sa-i poarte la Nobel, dar nu s-au potrivit la rochita sintetica made in Irak.






0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter