despre conspiratia conspiratiei

Am ascultat, fara sa vreau, o emisiune Guerrilla in care se primesc si telefoane. Enervant, avand in vedere ca ascult radio pentru muzica, exclusiv... lumd, insa, am fost chiar atenta la doua interventii care mi-au sters orice dor de tara.

Prima individa, greu incercata de proprii nervi, a solicitat sprijinul realizatorilor emisiunii pentru a elimina comunismul din lume. Ba chiar a insistat ca toti comunistii sa fie fierti intr-un cazan. Doar ce si-au tras saracii realizatori sufletul, ca a urmat un alt dud. Asta vroia sa ne spuna ca in 27 noiembrie Obama va confirma colaborarea cu extraterestrii. Si daca auzim vocea lui Dumnezeu, sa n-o ascultam, pentru ca este efectul unui mecanism pur stiintific pus la cale de comunistii rusi.

Oare paranoia aceasta nu este rezultatul unui mix de mesaje pe care nu stim cum sa-l mai digeram? Nu era mai bine cand aplaudam laureatii Nobel, fara sa citim printre randuri jocurile politice despre care nu stim destule cat sa fim siguri? Ne pierdem vremea cu scenarii care nici nu ne mai intereseaza. Cine a comandat revolutia? La ce ne ajuta asta, daca nu putem pedepsi jucatorii? Cine pe cine manipuleaza? La ce ne ajuta raspunsul daca oricum nu mai mergem la vot?

Am vazut nemtii in timpul campaniei electorale. Mancau floricele si beau bere in timpul dezbaterilor politice televizate. Si astia inca merg la vot! Ce-i drept, au mers direct de la Volksfest si pot sa jur ca nu am vazut o persoana cu ochii limpezi in ziua aia.

Daca nu las lumini aprinse prin casa, cu gandul la ursii polari, inseamna ca sunt manipulata de comunistii evrei care isi freaca palmele in spatele Greenpeace? Daca nu ma uit la antene, inseamna ca ma plateste Basescu?

Recunosc, m-a pus naiba [nume de cod] sa ma gandesc la asta... si m-a pus sa si scriu, ca poate se prinde cineva de conspiratie!

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter