Salvati (inca o data) Rosia Montana

Nu sunt fana Naumovici, dar uite un clip care te-ar interesa. te-a convins? daca da, inseamna ca cea mai buna gluma pe care o spui la petreceri e aia cu "ala mic, care respira greu..." sau "Batman, Batman"

Ce te-ar interesa de fapt, este ca statul roman se face iar de kko si isi vinde trupul suplu strainilor, pe bani putini.

Daca inca mai plangi dupa tezaurul de la rusi, afla aici cum bogatiile patriei se duc pe cai si mai indepartate...



Capul sus si furca-n mana!

2 zi si tu ceva!:

Alexandra spunea...

Statul vinde o parte din trupul suplu al tarii? ce patetic. in epoca globalizarii si a amestecului intre natiuni, ne apuca nationalismul. pai ce mai cautam in UE? de ce mai primim corporatii multinationale sa lucreze la noi? hai mai bine sa fim complet separati de toti si de toate si sa murim de foame in salbaticie.

evil.me spunea...

ai dreptate! hai sa vindem tot si sa ne trezim peste 20 de ani cu subsolul gol, banii cheltuiti si oamenii someri!

de acord, globalizarea aduce multe chestii bune, dar sa fim seriosi... nu avem nicio strategie serioasa cat sa ne permita sa spunem ca invatam din chestia asta cum sa prosperam... si nu ma refer individual, ca de furat stim cu totii cum e! ai vazut pe cine am trimis in PE!!! ti se pare ca romanul o sa se trezeasca dupa sexul anal si o sa zica NO, acum e randul meu?!

si ca sa stii, UE nu a fost de acord cu proiectul!

tu o numesti nationalism, eu o numesc trezirea, romanule!

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter