capitolul progenituri si despre procreatori

Aproape ca nu este nimic mai deranjant, pentru cei care inca mai tin de burlacia lor (si se mandresc!), decat sa fie inconjurati de aceia care si-au pierdut libertatea si principiile egoiste. Dar exita: sa fii inconjurat de aceia care au si procreat, din varii motive.

Fie pentru ca varsta era optima, fie ca locuinta era prea mare si goala, fie ca averea este prea valoroasa ca sa te ingropi cu ea, fie, in cazul unei MP, ca tractoristul nu mai scotea odata shaiba cu bolovan.

Nu vreau sa dau cu piatra, ii admir pe curajosi. Datorita lor va exista rasa distrugatoare de mediu multi ani de acum. O sa ajung si eu la varsta aia, dar nu ACUM, mamaie!

Ma deranjeaza, insa, sa aud vorbindu-se obsesiv despre plozi. Ma deranjeaza si mai mult sa aud asta din partea unei MP, care monitorizeaza de la birou activitatile plodului propriu. Ma ENERVEAZA sa aud cum un copil nu trebuie lasat in putza goala pe plaja, ca poate se jeneaza. Ma ENERVEAZA sa aud cum pronunta el cuvinte noi.

Ma ENERVEAZA ca eu trebuie sa-mi dau telefonul pe "discret", in schimb MP vorbeste in gura mare despre ce a mancat plodu la diverse ore ale zilei.

Ce ma ENERVEAZA cel mai mult este ca ora de ora, zi de zi, sunt la curent cu teextura, culoarea si mirosul rahatului pe care il elimina constiincios plodul.

NU MA INTERESEAZA! NU VREAU SA STIU! INNEBUNESC!

Ma gandesc zambind la clipa in care plodul o sa traga prima data cocaina pe nanau si MP o sa afle asta de la politie! Vaaaai, fata, prima lui liniutza!

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter