cum incepi anul Marii Crize

dupa o saptamana de besit (pixulestii stiu mai bine), te trezesti la ore la care obisnuiai sa te culci, te imbraci in uniforma anti-confort, iti iei rezerva de 3 in 1 si te tarasti pana la uzina cu speranta ca nu si-a dat nimeni seama ca e la serviciu.

ghinion. astia n-au dormit toata saptamana asta ca sa se gandeasca ce sa-ti mai dea de lucru! pentru ei, venirea ta este o raza de soare. chiar si asa, iti spun ca trebuie sa le multumesti pentru maxima oportunitatea de a-ti da de lucru, in conditiile actuale. iti subliniaza cu rosu articole spam de HR care te indeamna la umilinta si piosenie in fata Marelui Angajator, in timp ce ei citesc legi care sa-i ajute sa scape de tine fara prea mari eforturi.

inghiti in sec si te gandesti melancolic la sampania cu surub din noaptea dintre ani, cand deodata intra pe usa MP. straluceste a jeg Gucci si pute a CK. saluta cu aplomb si ne intreaba ce-am facut de rev, ca sa-si faca deschiderea la propria poveste de vis. a fost invitata in tz-shpe cluburi din alea faine care se deschideau fix pentru prezenta ei si unde se aduna toata lumea buna. dar cum plodul s-a kkt mai crem decat de obicei, a trebuit sa pupe-n dos localnici la un party fancy, fata!

o ignori. dar mai are. imediat intreaba ce-ai primit de la Mos. o ignori. iti spune ca Mango i-a dat trei bluzite din alea faine, ca si cand notiunea ei de fain te incanta sau Mango iti spune altceva in afara de MPe; nu mai stiu cine i-a dat nu stiu ce si... incepi sa injuri clipa in care ai decis ca n-ai nevoie de baterii noi la mp3 player!

vreau ca 2009 sa-mi dea putere!




0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter