s-a dat drumul la shopping

Catolicii intra pe ultima suta de metri de post. hahaha... asta nu e stire! stirea este ca ieri a fost maratonul de shopping, in Stuttgart. Iepurasul a marsaluit in sus si-n jos, sa apuce oferte (care erau aceleasi, numai ca le-au scos pana in strada)... cu iepurasul au iesit si alte animale, care mai de care... sa te imbie la actul sfant al achizitiei, totul intr-o celebrare a noii religii universale: la shopping, fata!

Si o data cu jivinele, au iesit si "calugaritele" shoppingului, inarmate cu solduri rotunjite, coate ascutite si mecle spoite in rit de razboi. Si pentru ca nu puteau iesi singure, si-au carat si cocalarii dupa ele, ca era un motiv destul de puternic sa-si antreneze brandul cu niste plase colorate.

In acelasi ritm de pre-sarbatoare, in locuri strategice se desfasurau, pe rand:
* un targ de vechituri, ca doar si-a facut fiecare curatenia de primavara...

* o mica demonstratie de dans modern, (aviz amatorilor de tango: uite ce poti face la batranete, daca nu-ti da statul pensia!) cu formatie, cu tot!

*diverse manifestari personale, fiecare avand un caracter artistic, daca stateai destul sa-l cauti...


Una peste alta, a venit primavara! si daca tot a venit si toti fricsii sunt ocupati cu "rugaciunile", veverita asta se lafaie porcos pe toata pajistea, fara sa ma bage in seama!

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter