cand MP nu-i acasa, joaca Confidenta pe... birou

Cu scuzele de rigoare pentru cacofonie, n-am gasit alta zicala mai buna pentru a introduce in monologul periodic un personaj pe care l-am cam ignorat pana acum.

"Confidenta", pe care o voi numi de acum CF, in spiritul abrevierilor pe care mama le traduce porcos, este faptura lipsita de farmecul si stralucirea unei MP, dar care tanjeste si lupta cu sarguinta sa ii ia locul, candva.

Lupta ei este, mai intai, una interioara, pentru a se auto-convinge ca apartine cu toata sinceritatea categoriei MP; din cand in cand, reuseste sa o exteriorizeze, in pofida unui destin care nu i-a dat relatii politice si nici macar un Papi generos.

CF aminteste de personajele feminine din filmele nicolaesciene, care demonstreaza dedicatia absoluta pentru o cauza tampita, in combinatie letargica cu spiritul evolutionist al femeii simple, care se muta la oras cu ganduri mari si isi vinde trupul pentru un buletin de capitala.

CF face parte din low management, un pas mic, dar important, pentru scopul final. Un alt pas, poate mai important, a fost sa devina CF, adica mana dreapta a MP, pe care cea din urma a folosit-o in scopuri marsave si personal-igienice.

Testul suprem al potentialului CF a inceput cand MP i-a lasat, temporar, puterea pe maini. CF, timida la inceput, a prins-o cu ambele maini si a folosit-o pe post de bici cu restul gloatei inspaimantate.

Perioada de acomodare, de cateva luni, in care CF si-a insusit din tehnicile si sculele pitziponcesti, direct de la maestra, i-a priit, se pare. In doar doua zile, am putut savura cu gura pana la urechi aplicarea lor stangace, dar evidenta.

CF se joaca de-a MP. Mai multe, in episoadele urmatoare...



0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter