suntem pe lista VIPere

Un eveniment monden nu poate trece nemarcat pe lista de aparitii locale a MP. Este momentul propice sa se afiseze in noua tinuta casual-kitch, la bratul lui papi si sa schimbe priviri dezaprobatoare cu privire la alte mp care nu-s ca ea.

La un eveniment monden nu se sta cu gloata, inghesuita pe scaunele de plastic. O MP va sta in lounge (o denumire pe care nu o poate pronunta, asa ca o va identifica drept "unde lumea buna mananca mocca pe banii organizatorilor, pentru ca ei n-are acasa").
Aceast drept si-l va cere inca de la intrare, prezentant invitatia si pronuntand apasat cuvantul magic V.I.P.

Ca sa se asigure ca nu va fi dependenta de atentia lui papi si se va remarca prin prezenta de spirit pitziponcesc si dumele aferente, MP isi va cara dupa ea si CF. Rolul CF-ei va fi sa rada la tentativele de gluma ale MP, cu gura pana la urechi, pana i se va spune ca e de ajuns. Apoi va reveni la miscarea aprobatoare din cap la fiecare cuvintel rostit de MP, cuvintele sorbite cu orbitele marite, ca la o vaca la vederea unui taur.

Si pentru ca o MP vrea sa aminteasca gloatei ca s-a ridicat din randul ei, va defila in pauza evenimentului, printre figurile pierdute in admiratie si va da exemplul clasic de role-model in fata tinerelor aspirante. Evident, CF va face la fel, pentru ca, nu-i asa, si rolul ei are aspirante.

La experienta si talentul multilateral pe care le evoca MP, isi va lua din pretiosul timp ca sa-si expuna parerea despre organizare (care are puncte de imbunatatit, evident... pentru ca de la ultimul eveniment organizat de MP, nu a mai existat inca unul perfect) si o va face cu buzele stranse sub nanau si ochii incrucisati, pentru evidentierea dezaprobarii.

E greu sa satisfaci VIPere. Dar vei incerca pentru ca evenimentul sa mai spere macar la verdictul de "succes".

2 zi si tu ceva!:

Anonim spunea...

sunt fericitul cititor de blog care a cunoscut-o la acest eveniment ghiciti pe cine.....suspansul e in aer....chiar pe MP. A fost trist sincer. Aveam asteptari macar daca e proasta frumoasa sa fie. Sunt mult prea naiv. Cred ca in top 10 cele mai urate femei din lume ea e tot MP, la bataie pentru primul loc.

evil.me spunea...

asa-i. va invit pe toti cei care au mers s-o vada pe MP in cusca VIPerelor, cum ati merge la Zoo sa vedeti babuinii, sa faceti un exercitiu de stergere a memoriei. hai shift-delete! e spre binele vostru!

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter