la cererea publicului

Am vrut sa las balta subiectul. Am vrut sa ma apuc de chestii serioase. Am vrut sa devin mai sociabila. Dar publicul zice altceva!

Peste 350 de accesari intr-o luna mi-au dat de inteles ca locul asta de refulare chiar are public. si pentru publicul acesta o sa scriu despre: Cum sarbatoreste o MP ziua de nastere?

Orice aniversare este pentru o MP un prilej de a-si numara admiratorii. Din nefericire, ratingul scazul din aceasta perioada necesita o auto-promovare de guerilla. Dar nu ma refer aici la tehnici studiate si impartasite de specialisti, ci la tehnici pitziponcesti care vin nativ.

O MP stie sa strige in gura mare: E ZIUA MEA! FELICITATIMA! ADMIRATIMA! (o MP nu pune cratima nici oral)
O auzi si o ignori, pana o faci sa-ti povesteasca despre cadourile pe care le-a primit deja si despre cele pe care le asteapta inca (e doar ora 8 am). Ii urezi de bine (ca de rau ii zici doar in gand) ca s-o faci sa se opreasca din mataieli. Degeaba. Cativa amatori care nu au apucat s-o citeasca isi fac aparitia la seria de pupincurisme matinale. Ziua se anunta lunga.

Orele apasatoare sunt presarate cu scartaituri de auto-admiratie tipate la telefon. Din cand in cand MP iti comunica raportul telefoanelor pierdute sau ignorate, pentru ca nu mai face fata atentiilor care curg valuri.

Pe la pranz primeste flori. Evident, toata lumea stie ca si le-a trimis singura. Sunt fix pe gustul ei prost: 30 de culori tipatoare pe niste pari din categoria costisitoare.
Isi suna consortul pentru planuri amoroase spuse in gura mare. Stiu ce-i cer mosului: o pereche de dopuri pentru linistea auditiva.

480 de minute mai tarziu iti reaminteste cat de speciala este ea in aceasta zi speciala si pleaca val-vartej nu inainte de a-ti prelungi suferita cu inca o sarcina haotica.

Mai am doar cate ore pana la raportul asupra serii perfecte. Sper sa visez o pajiste verde.




2 zi si tu ceva!:

ionut spunea...

Incep sa am niste fantezii cu Mitzi Pitzi asta.

evil.me spunea...

si eu, dar nu de aceasi natura.

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter