EXCLUSIV- SENZATIONAL-IN DIRECT

MP se reinventeaza!

Sa reprezentam viata MP-ei drept clopotul lui Gauss. O curba ascendenta ar fi perioada in care ea este admirata si indragita pentru caracterul sociabil si performantele artistice. Chestia asta se intampla o data cu orice inceput, pentru ca MP stie sa-si foloseasca limba in scopuri egoiste.

Urmeaza un punct culminant in care diva din ea naste barfe si invidii. E adevarat ca niciun subiect nu poate rezista pe piata informationala, chiar si in toaletele cele mai plictisite, destul de mult incat MP a noastra sa se mentina in topuri. Se zbate, injura, devine agresiva, dar curand lumea o ignora ca pe orice alt bruiaj inutil.

In consecinta, se lucreaza la o strategie de echivalare a performantelor incipiente. MP se muta in toaleta ca sa-si castige publicul barfitor de partea ei. Participa la discutii, isi cara si confidenta, initiaza subiecte, dezvaluie secrete personale si isi folososte toate armele de manipulare. La nevoie, aduce vorba si de plod...

Din pacate, actiunile ii scad gradul de popularitate, iar curba coboara pana la nivelul la care este nevoita sa profite in continuare numai de autoritatea functiei.

Reinventarea a dat chix. Nici Diaconescu nu o mai poate scoate din oala anonimatului.

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter