Cosmo de ingineri

Iarna nu-i ca vara si inginerii nu-s ca Mitzi.
cand incepe o luna noua, Mitzi se duce la chiosc si-si achizitioneaza o revista glossy din care sa copieze modele preferate si sa-si faca lista de cumparaturi. Cand se plictiseste asteptand la vreo coada, Inginerul isi achizitioneaza de la chiosc un numar oarecare [ma rog, ultimul... dar musai sa aiba o gagica pe coperta] din revistele de lifestyle pentru masculi [hai no... adica brosurici cu masini sau ceva revista despre jocuri de strategie in care are un profil cool]

Iarna-ti faci car si vara sanie, adica un dispozitiv mobil care sa te duca zilnic la uzina
Mitzi se minuneaza de noile toale DsiG atarnate pe modelele ce pozeaza in revista si viseaza la un Papi care sa i le cadoriseasca. Inginerul admira gagicile inaccesibile de pe masini si gagicile virtuale din jocuri si viseaza la un model palpabil, doar cu buletinul.

Iarna e intuneric, vara e lumina
Mitzi o sa scrie despre cum i-a deschis revista ochii si i-a aratat ca are stil. Poate ii publica scrisorica si o trimite redactia la shopping cu 1000 de coco. Inginerul o sa gugaleasca bloguri despre masinute, ca sa aiba despre ce discuta la tigara cu baietii.


disclaimer: inginerul este un termen generalizat si se refera la personaje studiate ocazional si superficial. ca am primit reclamatii de la posesori de diploma si nu vreau sa raman cu chestii nereparate din motiv de ciuda.

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter