despre Romania si alte planete mai apuse(ne)

citesc zilnic hotnews si ma minunez de subiectele din ce in ce mai tembele. m-am amuzat cu rautate cand am citit despre scrisoarea mihaelei radulescu si despre nefericirea "femeilor de milionari"...

e greu, e tare greu sa vezi cum se ridica parvenitii in fruntea poporului si te gandesti tot mai mult la o viata linistita in munti, unde lipsa tv-ului NU e inlocuita cu net.

apoi citesti chestii alarmante, precum reactia elenei basescu si citesti comentariile publicului si esti de acord cu ei... si apoi te intorci la viata temporara in diaspora (hahaha oare mi se aplica regimul?)si te lovesti de imaginea (sau imaginatia) Romaniei nu foarte departe de casa...

da, m-am lovit de intrebari precum: "Romania este o tara saraca?"; "Dar in Romania ce limba se vorbeste?", "dar tu ar trebui sa stii ruseste, ca doar vii din Romania!"... intrebari puse de cetateni europeni, care isi voteaza euro-parlamentarii. apoi ma gandesc la acuzatiile presei straine (italiene, chiar) la adresa Elenei Basescu si imi aduc aminte ca ei au in Parlament foste vedete porno sau iepurasi playboy... si atunci ii dau dreptate Elenei Basescu, sa ceara drept la replica. in fond, acolo unde au ajuns pilele mai mici, mai intra si o pila mai mare. Dar pentru asta, cine sunt ei sa ne judece?

si apropos de italieni, cea mai tare intrebare am primit-o de la o italianca, absolventa de Litere la ea acasa. aflase de la poloneza ca romana e limba latina si a vrut sa-i confirm, pentru ca nu credea!

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter