Hitler traieste si e femeie!

CFRul nemtilor este, ca toata infrastructura, functional. Ca atare, multi oameni in costum prefera sa nu conduca, mai ales ca trenurile sunt spatioase si curate. ah! si sunt si multe!

in ciuda acuratetii sistemului de transport in comun, exista si evenimente bizare, pe care le intalnesti doar intr-o zi deosebit de ghinionista sau pur si simplu cand soarta iti mai da o palma dupa ceafa, sa nu zici ca esti rai!

asa am patit in drum spre Tubingen, cand intr-o gara mic asi cocheta, ne-au dat afara, sa asteptam un autobuz, sa ne duca la destinatie. Atat. nicio alta explicatie! la capitolul PR, stau cam prost ceferistii lor, trebuie sa recunosc.
Am luat-o dupa ceilalti mameluci din tren si ne-am proptit in statia de bus. Primul s-a umplut, ca dovada ca nici nu mergea unde vroiam noi sa ajungem. Al doilea s-a lasat asteptat.

Intre timp, din gloata de cherti se ridica, cu suflu si pornire, femeia din imagine:



incepe sa gesticuleze, sa articuleze discursuri de revolta si sa-si construiasca privirea razboinica.

l u m d, din usa garii ne fluiera un cioban. ca niste oi cuminti, ne ridicam capetele si incercam sa intelegem ce vrea de la noi. Hitler ne traduce, cu gesticulatii cainesti si ne aduna in turma ordonata, cum numai la nemti gasesti, iar incolonati ne cara pana la alt tren. se pare ca tot asa avea sa ajungem la destinatie. dar pentru ca inca o data, cfristilor le-a lipsit PRul, ne-am bazat pe ciobanescul nostru sa ne gaseasca si trenul bun. s-a luptat, a alergat, s-a agitat.. a asudat si la sfarsit a dat din coada, ca un lider de nadejde.

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter