MP si merele de aur

Esti mic si nu-ti amintesti. Sau pur si simplu nu-ti amintesti, pentru ca partea aceea a vietii MP-ei se afla infasurata intr-un nor de abureala pe care putini au ustensilele potrivite sa-l indeparteze.

Nu-ti amintesti, dar MP iti va spune ca demult, in indepartatele timpuri ale auto-descoperirii, cand inocenta si puritatea "gandirii" o faceau pe MP tinta sigura amenintarilor vietii; in vremuri de zbateri si razbateri, in jungla pe care ne place s-o numim Fecale, MP se ridica mandra si demna pe piedestalul de MP.

Probabil ca noi, provincialii, care ne stim profani in ale cotidianului fecal, nu vom intelege, dar vom casca gurile in admiratie si vom canta in juru-i imnul preamaririi, la auzul povestilor minunate ale tineretilor (vesnice, de altfel, dar nu la fel de intelepte) Sale.

Se facea ca MP pornea la drumul anevoios al unui viitor stralucit, la brat cu atuul pitziciunii sale, atunci doar o samanta. Si ajungand cu greu, dar sigur, pe meleagurile Fecale, cauta cu sarguinta si darul rastalmacirii vorbelor, scara care o va urca pe piedestal.

Nu putine au fost probele de foc, dar si invatamintele le-a tras pe masura. Printre acestea putem aminti din amintirile MP felul admirabil in care a reusit sa se impuna printre alte mp, mai versate si mai incercate, dar nu degeaba le-am numit cu litere mici, ci pentru ca MP a noastra este Ezos!

...

0 zi si tu ceva!:

gadget de MP

    Follow memyselfandcris on Twitter